Jag blir GALEN, värkar?!

natten till igår vaknade jag av att slemproppen gick och att jag i perioder hade ont.
JIppie! Jag ringde till förlossningen, de bad mig föröska somna om och sedan besöka specialistmödravården på morgonen. Jag somnade och vi åkte till specmvc på morgonen. ingen vattenavgång. Åk hem med dig och vänta på starkare värkar så blir det bra.

fine. under hela dagen hade jag som mensvärk som kom i 20 minuterintervaller. På kvällen ville anna bjuda oss på mat så vi åkte dit. Jag hade ett önskemål om att det skulle vara lite sallad till maten, för det har jag varit så tokigt sugen på.

Jag började nästa gråta när jag kom dit... Förrätt och varmrätt! chevreeeossst på rostat bröd med valnötssallad med gräddädelost (blåmögel?) och honung i. Jag tror helt seriöst att det är det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv..
Jag som sagt, suktar inte efter mat sådär, men fan... GAAAAHHHHH!! Så gott det är!

till huvudrätt var det ugnsstekta kycklingfiléer med 2x cheddarost och klyftpotatis och hemmagjord tsatsiki (Och även till det fick jag den underbara salladen!) MUUMS!
Herregud. Det fanns verkligen inget stopp i magen på mig kände jag!
åh...!

...Jag tror jag skall anställa Anna som kock

Nåväl. När vi kom hem från Anna, satte vi oss bägge framför varsin dator och bara slösurfade lite. Jag packade det sista i BB-väskan, och vi lade in lite musik på mp3-spelaren och sen såg vi på Pawn-stars.
Vid det laget var klockan 1 och jag hann knappt lägga mig ner för än det onda tog ordentlig fart. ganska snabbt konstaterade jag Jörgen inte skulle få en blund i ögonen om han skulle sova bredvid mig, vilket gjorde att vi kom överens om att han skulle ta soffan (och nej, det är inte synd om honom. Vår soffa är skitskön, minst lika skön som sängen!)

Så Jörgen lade sig i soffan och jag hade bara massa ont fram till klockan 2-3 nånting. Då fick jag sms av Lina som skrev "fyfan vad jag har värkar, jag misstänker att du inte är vaken, men hur mår du?" Så vi låg och smsade resten av natten. Jag duschade två gånger. (jösses så skönt!) och väckte JÖrgen när värkarna kom med 5 minuters mellanrum, så han kunde komma med tens-apparaten och en flaska med röhett kranvatten (som Lina rekommenderat mig), i hopp om att det skulle lindra.

Panodil hjälpte ingenting, men det gjorde Vattenflaskan och även tensen lite. Tensen var nog lite mer psykosomatiskt, att "flytta det onda" mer än att dämpa och smärtlindra, men det funkade okej.

Men i morse somnade jag. vid 7 snåret eller så och vaknade lite pö om pö men vaknade vid 10 kanske. s jag fick en del sömn iallafall.
då var det inte så täta värkar, men nu börjar de intensifieras igen.
Troligen är det ju toklänge kvar tills något kommer att hända men man får helt enkelt ta en värk i taget :) Jag vet ju inte hur det skall kännas när det drar igång på riktigt, men jag antar att jag märker när det börjar bli läge att åka in...

Det knasigaste är ju att det är precis som vanligt mellan värkarna, och sen gör det tokont i någon minut, och sen är det som vanligt igen...

Nu skall vi se på NCIS och viiilaaaa för jag är så sliten!


Kramisar på er !




Kommentarer
Postat av: Jenny

Slutet av veckan är det lilla knytet här, jag tror det blir en tjej:P. Håller tummen för dig. Kram

2010-02-12 @ 15:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0