We were gonna live ina treehouse and make babies

Ane Brun är himla bra! Lyssna på the treeehouse song! och The puzzle... och ja nej, hela albumet är mysigt :)


Jag bara kände att jag var tvungen att skriva här.

Jag har himla lust att gå och se Sunset boulevard som spelas här i stan, så jag mailade ut en intresseförfrågan till lite folk som jag tror kan vara intresserade (Om det är någon som känner sig träffad men inte blivit tillfrågad, snälla hör av er! ju fler vi blir tillsammans!) och jag mailade även detta till Jörgen för enkelhetens skull. Nu var jag väl iofs ganska säker på hans bristande intresse för den typen av föredställning, men allvarligt talat.
När man får en kommentar som
"Jag uttryckte mig nog fel... musikal/teater känns principiellt fel.
Det är som en trasig TV med dålig mottagning eller nåt,
men som paradoxalt nog ger en bra bild."

Då blir jag kär.
Naturligtvis måste han väva in sina jäkla principer överallt där det är lämpligt och olämpligt, men i det här fallet tyckte jag att han uttryckte sig lite kul :)

Och jag som fullkomligt ÄLSKAR musikaler/teater och sådant där! Jag tycker att det är så häftigt att se alla scenbyten som .. eller snarare, INTE se scenbyte. Helt plötsligt står där en helt ny scen och man undrar vem som trollade dit den :) Det är så otroligt skickligt, snyggt och mer levande än film. Dessutom finns alltid en risk att det blir fel någonstans! Är inte det äkta?

Jaja, idag är jag ledig, så jag skall rensa ur det sista ur kylen och torka ur och allt sånt. Igår fick jag en släng av ryddemani! bokhyllorna skulle sorteras alla papper och kvitton skulle hamna på rätt plats, alla gamla skolarbeten skule på ett ställe osv. riktigt skönt! Det är såt som alltid stör mig annars, när jag skriver skloplarbeten, eftersom det är en riktigt dålig ursäkt att inte plugga!


:)

Kram på er!

fortsättning på bebissnack

Du är på dag 137 av 280. (48,9%).
Du är i vecka 20.
Du har gått 19 fulla veckor och 3 fulla dagar (v19+3).
Du är i trimester två.
Du har 143 dagar kvar till beräknad förlossning.

3 dagar till, så är jag i tokmitten! :)

Idag skall jag plugga, massor. Jag är sjuk, men måste få det gjort. så jag får ng krypa iväg nu!

Skriver snart igen!

v. 20 Halvtid!

Nu minsann! Nu börjar det hända grejer! :)
Wihoo! (jaja, ni som redan varit gravida tänker nog, "stackars ovetande flicka") men det har faktiskt varit lite trist (samtidigt som jag tackar gudarna för det) att inte riktigt märka någonting.

Men Jörgen påpekade här om dagen. "Din navel ser annorlunda ut" och när jag kände i den, så är den grundare! :) magen börja växa! DET är häftigt! :)
Jag funderar och funderar på om jag verkligen känner något, men jag vet inte. "som gaser i magen" eller att det bubblar säger folk, men jag begriper ingenting jag! haha!



bebissnack:
Förstföderskor börjar ofta känna barnets rörelser någon gång mellan vecka 20-24. Bra då är jag safe än.
I vecka 20 är kroppslängden omkring 19 cm (huvud/stjärt)
och vikten i medeltal 350 g.
Fram till vecka 20 är alla barn ungefär lika stora, sedan ökar skillnaderna.
Spela gärna musik för barnet - gärna samma melodier. Både barn i magen och små barn älskar upprepningar, något som de känner igen. Nyfödda barn känner igen musik de hört under graviditeten. Till exempel kan barnet börja suga intensivare när just den melodin spelas.

Vi måste komma på någon bra låt. :) Funderar på att köpa mig en sån där pingla som folk har, som hänger på magen, men när jag lade fram förslaget till Jörgen, kallade han mig hippie, så jag får kanske köpa en i smyg. :)


Febern tränger sig på för 2a gången på 2 veckor. Jag tror jag har fått

galnakovinterkräkfågelsvininfluensan

Som min bror Henrik kallar det.


Nu kommer BK över för lite Starwars ep 6, så nu tror jag att jag får ge mig för idag. Skriver nog mer imorgon!


Kram!

Ojoj nu var det länge sen

hmm, jag avslutade sista bloginlägget med att skriva att jag skulle luncha med Bruno. Stämmer bra, och så blev det. Supermysig lunch såklart.
Kruxet var att ta sig in till stan. Bilen vägrade starta! Men nu har den varit på Service hos Göran, som naturligtvs fixade alla mina bekymmer i ett kick!
toktomt batteri blev laddat. Generatorremmen (som gjort att batteriet laddats ur) blev spänd (det begrep ju inte jag att det kunde varit) Generatorkol (?) blev också bytt. Dessutom var bilen i det här skicket när jag lämnade bort den:


Haha! Jag skrattade så jag grät! Det där händer väl inte?
Men såklart fixade supermekanikern Göran detta problem i ett nafs också!
Men allvarligt talat. Titta på min bil. Är den inte vacker?

Herregud så bortskämd jag är! Vad problemet än är /har varit, har det alltid löst sig. det är farligt som fasen! Vad det än gäller, skola, jobb, pengar osv. Det bara löser sig! Livsfarligt, nångång måste det ju slå tillbaka på mig, tycker jag! Och det kommer komma som en sjuhelvetes smäll är jag rädd. Men jag är tacksam för tillvaron så bra som jag har det tills vidare. (troligen kommer väl den smällen om ett halvår, hehe :)

Jag har tänkt lite grand på det där med synsätt på livet, och jag tror man blir präglöad väldigt mycket av att ha en viss syn på saker och ting, och den synen tror jag uteslutande kommer ifrån ens familj och föräldrar. Så jag vill tacka mina föräldrar för att ha lärt mig att se på saker på det viset jag ser på saker:)
och naturligtvis.. Utan all deras hjälp vore jag inte där jag är idag. De har bannemig hjälpt mig med ALLT. skjuts hit och dit i tid och otid. aldrig varit käppar i hjulen för den ena eller den andra aktiviteten och aldrig begränsat mig, utan snarare tvärtom. Tack mamma och pappa för det! ...Och allt annat som man inte ser för än man blir förälder själv.

Hejsvejs!

Ultraljud!

Herregud. Så nervös!

Tänk om det inte är någon bebis i magen?! Hur tankarna går! Jag som har mått så bra hela tiden, och inte märkt ett jota, började ju fundera.

Tankarna blev ännu mer påtagliga samma dag som vi skull på ultraljud. (Igår)

Man lade sig på britsen och herregud i skogen att se en människa på skärmen.

Jag tittar på ett barn, och barnet på filmen finns på riktigt i min mage! Jag kunde inte tro att det var sant, och började naturligtivs att gråta. Det kändes så fantastiskt!

Allting var så tydligt! huvud, armar, runda magen, benen fötterna!
WOW!

När det kom till avsnittet att ta bild kröp h*n ihop och det gick inte att få en vettig bild! Vi som hade sett så många fina helkroppsbilder innan, men icke! Ingen linslus i allafall!

"Kan du se vad det är för något? Pojke eller flicka"
"jadå, vi kan kika"

Men ytterligare en gång segrade bebisen över oss.

När vi såg bebisen underifrån knep h*n ihop benen
När vi såg bebisen från sidan satt h*n i lotusställning
När vi såg RAKT FRAMIFRÅN, är h*n såklart där med handen för tillochmed, så den förstod precis vad vi var ute efter och hade inte ett dugg lust att berätta! :)
nåväl, jag gråter inte.

Det blir ett enligt vad man kunde se på ultraljudet välskapt barn, och detär ju helt fantastiskt!

bilden blev såhär:



BM sade "Det ser ut som att den plockar svamp" Men det gör den inte alls. den lyssnar på punk och kängdansar!

Jörgen tycker det ser ut som en bedjande religiös av nåt slag (vilket verkar märkligt eftersomhan då verkligen inte "ser vad han vill se" eller?

Jaja
Nu äre natta!


Kram på er!

RSS 2.0